top of page

Enlace Dance Studio is ontstaan in 2016 en komt voort uit een passie voor dansen en enthousiasme voor lesgeven. Sindsdien is zij uitgegroeid tot een dansschool die verschillende dansstijlen onderricht tijdens lesavonden, alsook bootcamps en feestjes organiseert. De werkwijze van Enlace bestaat uit een unieke structuur waarbij techniek, leiden en volgen, muzikaliteit en leuke figuren gecombineerd worden. Het team bestaat uit een vast team van leraren die met een grote dosis kennis en ervaring voor je klaar staan.

34691025_1745071948894325_61575770332505

Jolien Dabekaussen

Lerares en oprichtster van Enlace Dance Studio

Als 11-jarige ben ik gestart met het nemen van stijldansles. Mijn voorkeur ging uit naar Latin en hierin heb ik dan ook gedurende tien jaar wedstrijden gedanst. De overstap naar lesgeven volgde zeven jaar geleden. In verschillende dansstijlen en met verschillende dansleraren heb ik de nodige ervaring opgedaan met als afronding de Salsa Docenten Opleiding. Aangezien stilzitten voor mij geen optie is, ben ik 3 jaar geleden gestart met een parttime bewegingsanalyse opleiding in Berlijn. Lesgeven vergt energie, maar levert vooral enorm veel energie op. Dit heeft geleid tot het opzetten van Enlace Dance Studio. Me vervelen doe ik nooit, dansen doe ik altijd! 

Simone.jpeg

Simone Gulikers

Lerares salsa & bachata

Dansen is één van de mooiste dingen in mijn leven en begon al op basisschoolleeftijd. Jazzdance, de dansmarietjes, Hip Hop, R&B en Zumba. Het passeerde allemaal de revue! Op 18e jarige leeftijd merkte ik dat mijn passie voor dans en vooral de nieuwsgierigheid naar verbetering ervoor zorgde dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging.

Ik kwam in aanraking met Salsa en vond het fantastisch! Leuke feestjes en vooral de gezellige sfeer hebben mij nooit meer los gelaten! Al snel sloeg de salsa koorts toe en nam ik meer en meer lessen bij diverse dansscholen in de regio.

Mijn behoefte om een gezamenlijke passie te delen en anderen te inspireren om als individu op een positieve manier te groeien, heeft geresulteerd in het starten met lesgeven in Salsa & Bachata. Remember: do it with passion, or not at all!

Profile Pic Rik.jpeg

Rik Bohnen

Leraar salsa & bachata

Hi, mijn naam is Rik! Muziek is altijd een groot onderdeel van mijn leven geweest. Ik ben op jonge leeftijd gestart met het bespelen van een muziekinstrument. Bij feestjes stond ik meer op de dansvloer dan ernaast en ik wilde meer.

Na het nemen van salsa en bachata lessen had ik de smaak te pakken en leerde steeds meer bij. En dit doe ik nu nog steeds! Ik heb passie voor dans, ben nieuwsgierig naar verbeteringen en met volle overgave ga ik nieuwe uitdagingen aan.

2019-08_Enlace_Teachers_Klein-072_edited

René Linders

Kizomba leraar

Muziek is mijn grote passie al sinds ik een klein René'tje was. Op mijn 18e verjaardag heb ik mijzelf een DJ set aangeschaft en ben begonnen met draaien. Mijn gevoel voor ritme en muziek kwam toen vanzelf. Ik groeide als DJ, maar ook mijn dansjes achter de DJ tafel bleven niet onopgemerkt. Mijn passie voor dansen ontdekte ik pas op latere leeftijd. In 2015 ben ik samen met mijn partner Celine salsa danslessen gaan volgen bij Jolien & Pascal. Na jaren van intensief lessen en veel dansen op feestjes kwam ik een aanraking met Kizomba, UrbanKiz & Semba. Hieraan ben ik helemaal verslaafd geraakt en daarom is het tijd om de deze passie samen met opgebouwde kennis van Kizomba te delen in de lessen op woensdagavond.  

DSC_0187_edited_edited.jpg

Celine Beaumont

Kizomba lerares

Of het nu kizomba, salsa, clipdance, buik- of stoelendans is; ik vind het allemaal fijn om te doen. Ik hou gewoon van dansen! En lesgeven? Dat doe ik al sinds ik op mijn veertiende jazzballet juf werd. Voeg daar nóg een grote liefde, genaamd René, aan toe en dan heb je een voor mij geweldige combinatie. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken toen René mij vroeg om samen kizomba lessen te gaan geven. Het is voor mij een groot plezier om al mijn passies en danservaring samen te voegen en met anderen te delen. Ik zie je dus graag op de woensdagavond! 

2019-08_Enlace_Teachers_Klein-078_edited

Andreas Cohnen

Leraar salsa & bachata

Hi. I am Andreas. 10 years ago, I started to go to a dance school to learn how to dance salsa. The salsa and bachata fever has not left me until today. I always enjoy to learn something new and share my knowledge. I like to do funny figures with many hand tricks that are easy to dance and stay in memory. So just drop in on what we do in our lessons. I look forward to meet you all. =)

bottom of page